Amatörkocken
Smördegssnurror
›
Ingredienser 3 st frysta smördegsplattor 1 st raka sardeller, 1 ask, 53 g 50 g smör 1 tsk dijonsenap 50 g parmesanost, riven, fäsk 1 st ä...
Boquerones
›
Boquerones är Spaniens svar på inlagd sill, strömmingsfiléer som har fått marinera i salt och citronjuice. Ingredienser Portioner: 4 små...
RULLE AV SIDFLÄSK MED VALNÖTTER
›
Fettet från bra griskött har en läcker sötma och mjuk konsistens. Rostade valnötter gillar fettet från gris och ger smakerna djup på ett ...
Fattouchesallad à la Grill
›
INGREDIENSER Portioner: 4 1 msk sumak (finns i orientaliska affärer) 1 dl olivolja 2 msk balsamvinäger 1 dl rödlöksvinäger 2 rödlökar...
Lammspett med fattouchesallad à la Grill och tahinidressing
›
INGREDIENSER Portioner: 4 Tid: 45 minuter 750 g lammrostbiff 2 merguezkorvar Marinad: 10 klyftor vitlök, skalade 1 citron, juice ...
›
Startsida
Visa webbversion