Amatörkocken

Smördegssnurror

›
Ingredienser 3 st frysta smördegsplattor 1 st raka sardeller, 1 ask, 53 g 50 g smör 1 tsk dijonsenap 50 g parmesanost, riven, fäsk 1 st ä...

Boquerones

›
Boquerones är Spaniens svar på inlagd sill, strömmingsfiléer som har fått marinera i salt och citronjuice. Ingredienser Portioner: 4 små...

RULLE AV SIDFLÄSK MED VALNÖTTER

›
Fettet från bra griskött har en läcker sötma och mjuk konsistens. Rostade valnötter gillar fettet från gris och ger smakerna djup på ett ...

Fattouchesallad à la Grill

›
INGREDIENSER Portioner: 4 1 msk sumak (finns i orientaliska affärer) 1 dl olivolja 2 msk balsamvinäger 1 dl rödlöksvinäger 2 rödlökar...

Lammspett med fattouchesallad à la Grill och tahinidressing

›
INGREDIENSER Portioner: 4 Tid: 45 minuter 750 g lammrostbiff 2 merguezkorvar Marinad: 10 klyftor vitlök, skalade 1 citron, juice ...
›
Startsida
Visa webbversion
Amatörkocken är...
...en receptsamling där jag ska försöka samla det bästa av maten, desserterna, bröden och dryckerna. Recepten är hämtade från lite olika ställen så som böcker, siter, tidningar, egenkomponerade osv. Källa anges i slutet av varje recept.
Visa hela min profil
Använder Blogger.