Denna somriga mango chutney passar att servera till både kött och fisk. Om man inte hittar mango som är lagom mogen är det bättre att använda sig av fryst.
Ingredienser - Portioner: 6
3 dl fryst mango
eller 2 riktigt mogna mangor
2–4 lime, skal och saft
4 msk olivolja
1 röd chilifrukt
2 tsk koriander, hackad
salt, svartpeppar
1. Mixa mangokött i matberedare med limeskal, limesaft och olivolja.
2. Blanda med finhackad chili, koriander och smaka av med salt och peppar.
Källa: DN.se
Ingredienser - Portioner: 6
3 dl fryst mango
eller 2 riktigt mogna mangor
2–4 lime, skal och saft
4 msk olivolja
1 röd chilifrukt
2 tsk koriander, hackad
salt, svartpeppar
1. Mixa mangokött i matberedare med limeskal, limesaft och olivolja.
2. Blanda med finhackad chili, koriander och smaka av med salt och peppar.
Källa: DN.se