6 st ägg
12 st grön sparris
2 st avocados
200 gram cocktailtomater
1 knippa rädisor
600 gram räkor, skalade
1 msk gräslök
20 st mangoldskott
svartpeppar
Dressing
2 msk olivolja
1 msk honung
1 msk dijonsenap
3 msk crème fraiche
salt och svartpeppar
Gör så här
1. Skala och dela äggen. Koka sparrisen mjuk i saltat vatten och dela den på längden. Skär avokadon i små bitar och dela tomaterna. Skiva rädisorna tunt och lägg dem i isvatten.
2. Blanda alla ingredienserna till dressingen.
3. Lägg upp grönsaker och räkor på ett fat eller tallrikar. Strö över gräslök och mangoldskott. Mal över lite svartpeppar.
Källa: tasteline.com
12 st grön sparris
2 st avocados
200 gram cocktailtomater
1 knippa rädisor
600 gram räkor, skalade
1 msk gräslök
20 st mangoldskott
svartpeppar
Dressing
2 msk olivolja
1 msk honung
1 msk dijonsenap
3 msk crème fraiche
salt och svartpeppar
Gör så här
1. Skala och dela äggen. Koka sparrisen mjuk i saltat vatten och dela den på längden. Skär avokadon i små bitar och dela tomaterna. Skiva rädisorna tunt och lägg dem i isvatten.
2. Blanda alla ingredienserna till dressingen.
3. Lägg upp grönsaker och räkor på ett fat eller tallrikar. Strö över gräslök och mangoldskott. Mal över lite svartpeppar.
Källa: tasteline.com