Ingredienser
4 filodegsark
2 paket Fetaost
4 msk smält smör
2 msk rostade sesamfrön
Såsen
6 msk honung
2 msk vitvinsvinäger
2 msk vatten
Gör så här
1. Dela filodegsarken på mitten och lägg på varandra, pensla med smör mellan varje ark.
2. Lägg fetaosten på mitten och vik filodegen så att den täcker osten. Pensla lite smör ovanpå och grädda i 200 grader i 15-20 minuter tills den blir gyllenbrun.
Såsen
1. Värm ingredienserna med varandra i en kastrull. Häll sedan den ljumma såsen över den inbakade fetaosten och strö över lite sesamfrö. Servera som förrätt eller meze.
Källa: fontana.se
4 filodegsark
2 paket Fetaost
4 msk smält smör
2 msk rostade sesamfrön
Såsen
6 msk honung
2 msk vitvinsvinäger
2 msk vatten
Gör så här
1. Dela filodegsarken på mitten och lägg på varandra, pensla med smör mellan varje ark.
2. Lägg fetaosten på mitten och vik filodegen så att den täcker osten. Pensla lite smör ovanpå och grädda i 200 grader i 15-20 minuter tills den blir gyllenbrun.
Såsen
1. Värm ingredienserna med varandra i en kastrull. Häll sedan den ljumma såsen över den inbakade fetaosten och strö över lite sesamfrö. Servera som förrätt eller meze.
Källa: fontana.se