Ingredienser - portioner: 4
2 morötter
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 röda paprikor
300 g köttfärs (nöt)
2 msk olivolja
1 burk krossade tomater (400 g)
7 dl kycklingbuljong
2 lagerblad
1 msk tomatpuré
oregano
salt
vitpeppar
2-3 dl kokt pasta
Gör så här
1. Skala och skiva morötterna, löken och vitlöksklyftan.
2. Dela, kärna ur och skär de röda paprikorna i mindre bitar.
3. Fräs grönsakerna och köttfärsen i olivolja.
4. Tillsätt krossade tomater, kycklingbuljong och lagerblad. Koka under lock tills grönsakerna är mjuka. Smaka av med salt, vitpeppar och oregano.
5. Lägg i kokt pasta och servera.
2 morötter
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 röda paprikor
300 g köttfärs (nöt)
2 msk olivolja
1 burk krossade tomater (400 g)
7 dl kycklingbuljong
2 lagerblad
1 msk tomatpuré
oregano
salt
vitpeppar
2-3 dl kokt pasta
Gör så här
1. Skala och skiva morötterna, löken och vitlöksklyftan.
2. Dela, kärna ur och skär de röda paprikorna i mindre bitar.
3. Fräs grönsakerna och köttfärsen i olivolja.
4. Tillsätt krossade tomater, kycklingbuljong och lagerblad. Koka under lock tills grönsakerna är mjuka. Smaka av med salt, vitpeppar och oregano.
5. Lägg i kokt pasta och servera.